2014. január 13.

Trina Solar és Sharp napelem, és Fronius inverter a fő kínálatunk 2014-ben

Év végi, és idei beszállítói egyeztetéseinket lezártuk. Így kialakult, hogy 2014-ben a két fő napelemgyártó, akiket kínálunk a Sharp és a Trina Solar lesz.


A Trina Solar-t évek óta forgalmazzuk és telepítünk, nagyon jók a tapasztalataink velük, a kínai napelemek közül egyértelműen a legmegbízhatóbb partnernek és legjobb minőségű gyártónak tartjuk.

Tavalyi eladások alapján a Trina Solar a világ 2. legnagyobb napelem gyártója.

2013. eleje óta pedig mi vagyunk a hivatalos magyarországi forgalmazójuk, azaz a szerződésünk szerint "Trina Solar Authorized Distributor" a Manitu Solar.


A Sharp 50 éve gyárt napelemeket, az egyik legnagyobb gyakorlatú gyártó a világban. Jelenleg a világ 10 legnagyobb gyártójának egyike. Velük 2011. óta vagyunk hivatalos, szerződött kapcsolatban.

Az osztrák Fronius 1949 óta gyárt transzformátorokat, a hegesztők között piacvezetőnek számít. Üzletáguk kiegészítéseként és a transzformátorok piacát kiegészítve kezdtek napelemes invertereket is gyártani a 90-es években. Ma a világ 5 legnagyobb invertergyártójának egyike.

A Fronius-szal szintén hosszú évek óta dolgozunk együtt, hivatalos forgalmazók és szervizpartnerek is vagyunk.

A német SMA a világ legnagyobb invertergyártója, szintén évek óta szerepel kínálatunkban, és ez 2014-ben se fog változni.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése