2013. december 18.

Utolsó munkák idén, és évösszegzés: 150 telepített rendszer, 1,2 MW összes hazai kiépítés

Befejeztük az utolsó kivitelezési munkáinkat is: az utóbbi 1-2 hétben már nagyon lassan lehetett haladni, párás-deres tetőkön későn lehet csak kezdeni, korán kell a napot befejezni, és a hidegben sok szünettel lehet csak dolgozni.

De három munkát így is átadtunk: a Dunakanyarban egy panzión egy 4,5kW-os rendszert adtunk át Sharp napelemekkel és Fronius inverterrel. Ezt a panzió szaunaházára installáltuk:


Karcagon pedig egy óvodára szereltünk fel egy 6kW-os rendszert, az EON alvállalkozójaként és megbízásából. Erről egyébként sajtóközleményt is kiadott az EON, ami itt olvasható.


És utolsó munkánk a budapesti Nagybani piacon volt, ahol egy 15kW-os rendszert adtunk át - ezt a rendszert most SMA inverterrel szereltük:


Ezzel összességében már 150 felett jár a Manitu Solar által kiépített magyarországi napelemes rendszerek száma, melyek összes teljesítménye meghaladja az 1200 kW-ot (1,2MW). 

Reméljük a következő évben is hasonlóan sok energiabarát napelemes rendszerrel járulhatunk hozzá Magyarországon a fenntartható energiafelhasználáshoz. 

Boldog új évet kíván minden volt és leendő ügyfelének a Manitu Solar!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése