2009-09-18

Pályázatíró céggel együttműködés - és a bővülő csapat

Mivel egyre több nagyobb méretű projektről tárgyalunk a jövő évre, és saját kapacitásunk véges pályázatírásban, így elkezdtünk kapcsolatokat keresni pályázatírók felé. Az első beadását fontos volt, hogy saját erőből befejezzük, mivel így megismerhettük a meglévő napelemes pályázatok minden részletét. De a jövőben a saját, napelemes területünkre kell koncentrálnunk.

Több pályázatíró céggel is beszéltünk, végül megállapodtunk egy komoly, kifejezetten energetikai pályázatokra specializálódott céggel, hogy sikerdíj ellenében vállalják a pályázataink megírását. Ez fontos volt, mert így sokkal több ügyfelet kereshetünk meg teljes csomaggal, és ők minimális kockázatot vállalnak a pályázat elindításával - hiszen amíg a pályázat nem nyer, egy fillér kiadásuk sincs. És így a pályázatíró nagyon is érdekelt a sikeres pályázatban.

Egy nagyobb, 20kW-os projekt pályázatát most rájuk is bíztuk, jövőre szeretnénk minél több ilyen nagyot megvalósítani.

Időközben még egy villanyszerelővel, illetve két tetőfedővel is bővült a csapat - bár egyelőre csak megbízási alapon, mivel állandó fizetést adni telepítés nélkül még pénzkidobás lenne. Illetve még egy mérnöki csapattal is elkezdtünk együtt dolgozni több kisebb fejlesztésen is, így mostanra nagyon jó kis csapat állt össze.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése