2014. szeptember 22.

Nyári munkáink

Idén nyáron is sok napelemes rendszert építettünk ki, ezek közül néhányat itt bemutatnánk (főleg, ahol szebb fotók is készültek).

Érden egy családi ház több tetőrészére építettünk ki egy 9,2kW-os rendszert, Trina Solar 270W-os csúcs moduljaival és SMA inverterrel:


Halásztelken Sharp napelemekből állt össze ez a 4,3kW-os rendszer:


 Budapesten pedig Hyundai modulok kerültek ennek a családi háznak a tetejére: 


Fóton bádogtetős, korcolt tetőre rögzítettünk egy  átlagosnál jóval nagyobb, 12,7kW-os rendszert. Itt is a Trina legnagyobb hatásfokú, 270W-os napelemeit rögzítettük, Fronius Symo több munkapontos inverterrel:


Szombathelyen is ugyanezeket a Trina modulokat installáltuk, itt egy 6kW-os rendszer épült fel belőle:


Érden egy másik rendszert is átadtunk, ott viszont Hyundai napelemek kerültek a tetőre:


Családi házak mellett számos nagyobb rendszert is átadtunk, ipari csarnokokra, iskolákra és intézményekre.

Kaszaperen, a déli határnál egy sportcsarnokon építettünk ki egy 49kW-os rendszert, Trina Solar 255W-os napelemekkel és Fronius inverterekkel:Letenyén az idősek otthonára 15kW-os rendszer került, itt is Trina Solar 255-ös modulokkal:Sátoraljaújhely pogármesteri hivatalának műemlék épületére került fel egy 42kW-os rendszer, a hatóságok hosszas jóváhagyatási eljárása után a belső udvarba. A műemlékesek kérésének megfelelően teljesen fekete Trina 260W-os napelemek kerültek fel:


Kiskunfélegyházán pedig egy ipari csarnokra rendeltek meg tőlünk egy 10kW-os rendszert, itt Hyundai napelemket és a Fronius új Symo inverterét installáltuk:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése