2013. március 25.

Akciós napelemes csomag ajánlatok, és gyártói fejlemények

Bár az euró-forint árfolyam nem kedvez a napelemeknek mostanában, sikerült egy nagyon kedvező árú csomagot összeállítanunk.

A csomagban a Sharp 128W-os vékonyrétegű napelemei (japán gyártmányúak), és az osztrák Fronius IG Plus sorozatú inverterei vannak - tehát nem no-name kínai napelemről és olcsó kínai inverterről van szó.

Az új csomagok (csak a napelem és inverter, tehát szerelvények és munkadíj nélkül) webáruházunkból rendelhetők meg, árak az akciós oldalon találhatók.

Napelemek területén egyébként nagy volt a felfoldulás az utóbbi hetekben:

a kínai napelem gyártók szinte leálltak a beszállításokkal az EU dömpingellenes eljárása miatt. Szerencsére a Trina Solar-ral (amit eddig is a legjobb minőségű kínainak tartanak a szakmában, és a világ egyik legnagyobb gyártója) meg tudtunk egyezni, így tőlük áprilistről újra tudunk szállítani.

 
A német Bosch táján is komoly fejlemények vannak: az Aleo napelemek ellátása is biztosított, bár a sajtóhírek szerint a Bosch kiszáll a napelemes üzletből, azt is közölték, hogy az Aleo értékesítésre kerül. Az Aleo kapcsán még sajtközleményben közölték, hogy a cég pénzügyi helyzetét 2014. tavaszáig garantálja a Bosch.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése