2013-05-06

Áprilisi napelem kivitelezéseink

Ismét jópár munkát adtunk át, néhány ezek közül:

Budapesten, Mátyásföldön egy családi házra adtunk át egy kis rendszert SMA inverterrel és Trina Solar napelemekkel. Sajnos a másik tetőrészről nem sikerültek a fotók, csak erről: 


A fenti, Mátyásföldi rendszernél is SMA invertert építettünk be.

Egy másik munkánk: Egerben,  a dombtetőn tavaly építettünk ki egy rendszert egy szőlővel is foglalkozó családnál. Mindig külön öröm, hogy ha valaki annyira elégedett volt, hogy még szeretné bővíteni a rendszert, vagy új helyszínre kér másikat, és ismét minket kér fel a munkára - mert talán ez a legfontosabb mércéje, hogy jól végeztük a munkánkat.

Most a terasz kisebb dőlésszögű tetőjére raktunk napelemeket, ez volt az első Conergy napelemes telepítésünk, abból is - helyhiány miatt - a tömzsi, 200W-os monokristályos modulokat raktuk fel:



Irotán (Miskolctól északra, de még Aggtelek előtt) pedig egy felújítás alatt lévő kúria tetejére telepítettünk Aleo napelemeket, SMA inverterrel:



Mendén (Gyömrő mellett) egy családi házra pedig német Aleo 250W-os napelemeket tettünk fel. Itt alkalmaztuk először újításunkat, bitumenes zsindelynél az extra szigetelést az ászokcsavaroknál - tudtunkkal ezzel egyedülállóak vagyunk a hazai kivitelezési piacon:



Vác mellett, Acsán pedig Trina Solar 255W-os prémium napelemeit installáltuk:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése