2012-09-12

Frissített árak és kínálat

Frissítettük kínálatunkat és árainkat webáruházunkban, a napelemvásárlás.hu oldalon.

Számos napelemnek csökkenteni tudtuk árait, így pl. a Trina Solar best-sellere, a 240W-os napelem már bruttó 73000 forintért elvihető, ami 240 Ft/W (0,83 €/W) teljesítményarányos árat jelent.

Elkezdtük forgalmazni az amerikai Sunpower napelemeket is: a cég arról ismert, hogy ő gyártja a világ legnagyobb hatásfokú celláit és napelemeit. A speciális, monokristályos napelemek a standard méretben 327W teljesítményre képesek.


Újdonság tovább a KACO német invertergyártó kínálata is: mivel az EON-nál engedélyeztethetők, így nálunk is megrendelhetők mostmár a KACO inverterek.

Külön érdekesség, hogy a gyártó az 5 év garancián túl egy ingyenes regisztrációval +2 év garanciát kínál, így összesen 7 év garanciával kiemelkedik az inverter mezőnyből.

Két csoport szerelhető jelenleg a német gyártó inverterei közül EON területen itthon is:
  •  A 10-18kW-os méretű, 3 fázisú, transzformátor nélküli inverterek a kisebbeknek számítanak. Nagyon magas, 98%-os hatásfokú inverterek sok szempontból összevethetők az SMA Tripower invertereivel, mind minőségben, mind hatásfokban, mind rugalmasságban - de azoknál jóval kedvezőbb áron rendelhetők a szintén német gyártmányú inverterek. 
  • A nagyobb testvérük, a Powador TL3-as sorozatból pedig 30 és 39kW-os méretben kínál nagyon profi megoldást, szintén kiemelkedő hatásfokkal és minőséggel. Ezek már nagyon komoly készülékek, elhelyezésükkor gondolni kell a 150kg-os súlyúkra is. 




Aki pedig teljes rendszerre szeretne árat kapni, ott áramfogyasztási adatok megadásával kérjük a napelem.net oldalunkon vegye fel a kapcsolatot velünk.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése